Even voorstellen

Mijn naam is Aldert Stam en ik ben Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut (magnetiseur).

Dit mooie en bijzondere werk doe ik met veel passie, naast mijn huidige werk in de vastgoedonderhoud/schildersbranche, waar ik namelijk al ongeveer 30 jaar en met veel plezier werkzaam in ben. Op een gegeven moment kwam energetische therapie op verschillende manieren op mijn pad. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en zo kwam ik in aanraking met de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut.
Een vierjarige HBO-opleiding aan Het Johan Borgman College in Utrecht (FONG geaccrediteerd). Deze opleiding heb ik in juni 2014 succesvol afgerond.
Ook ben ik in het bezit van het diploma SHO Registeropleiding Medische Basiskennis (getoetst aan de Plato eindtermen PAVO Hogeschool).

Nu volg ik regelmatig bij- en nascholing om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vak. De opleiding bleek vanaf de eerste dag de juiste keuze. Tijdens de opleiding heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen en ontzettend veel ervaring opgedaan. Nu breng ik alles wat ik heb geleerd in de praktijk. En met veel enthousiasme, want ik vind het geweldig om in dit vakgebied werkzaam te zijn.
Ik ben oprecht geïnteresseerd in uw problemen en hoe ik die samen met u op kan lossen.

aldertstam_energetischtherapeut2

Contact

Voor een afspraak, meer informatie of vragen kunt u (geheel vrijblijvend) telefonisch of per e-mail  contact met mij opnemen.

E-mail: energetischtherapeut.aldertstam@gmail.com
Tel.nr: 06 538 782 41

 

 

Summary
Aldert Stam - Energetisch Therapeut
Article Name
Aldert Stam - Energetisch Therapeut
Description
Mijn naam is Aldert Stam en ik ben Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut (magnetiseur). Dit mooie en bijzondere werk doe ik met veel passie, naast mijn huidige werk in de schilders branche. Op een gegeven moment kwam energetische therapie op verschillende manieren op mijn pad. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en zo kwam ik in aanraking met de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut.
Author