Wat is energetische therapie?

Energetische Therapie (ook wel magnetiseren genoemd) is een aanvulling op de reguliere geneeswijze, bij lichamelijke en/of psychische klachten en ziekten.

Wat is energetische therapie?

Mijn behandelwijze

Het doorgeven van levensenergie om de doorstroming en balans te bevorderen in het menselijke lichaam waar dit nodig is. Dit kan voor klachten van lichamelijke en/of psychische aard, of voor bestrijding van pijn en chronische klachten.

De behandeling vindt plaats via het opleggen van mijn handen op of vlak boven het lichaam te houden en strijkende bewegingen langs uw lichaam te maken.
De behandeling is uiteraard altijd in geklede toestand. Ik kan u hoogstens vragen uw schoenen uit te doen. De behandeling stimuleert uw natuurlijk zelfhelend vermogen op een krachtige manier en geeft tegelijkertijd rust en ontspanning. Tijdens dit proces kunt u de werking van de energie voelen als warmte, koude, trillingen, vermoeidheid, borrelen van de darmen en ontspanning.

Na de behandeling is het mogelijk dat de oude klachten tijdelijk verergeren.  Gebeurt dit, dan is het zeer tijdelijk en geen reden voor ongerustheid.
Er wordt van binnenuit aan het opruimen van blokkades gewerkt, ook kunt u zich wat vermoeid voelen of juist heel energiek. De duur van een behandeling is ongeveer 45 minuten. De eerste behandeling duurt wat langer, door de kennismaking en het intake gesprek. Bij vervolg behandelingen bespreken we hoe het na de vorige behandeling is gegaan en of er eventuele wijziging is in klachten en hulpvraag.

Summary
Wat is energetische therapie?
Article Name
Wat is energetische therapie?
Description
Wat is energetische therapie? Energetische Therapie (ook wel magnetiseren genoemd) is een aanvulling op de reguliere geneeswijze, bij lichamelijke en/of psychische klachten en ziekten.
Author